Köpvillkor

Byten och returer
Byten och returer

Inom EU har du alltid 14 dagars ångerrätt och bytesrätt när du handlar online. Om du vill returnera en vara ska den vara oanvänd och med lapparna kvar. Om varan är använd, tvättad eller saknar lapp godtas inte returen och kommer skickas tillbaka utan återbetalning. Med returen ska ordernummer och kontaktuppgifter bifogas. Ordrar som inte går att identifiera kan nekas återbetalning. För ordrar utanför EU gäller samma villkor i 30 dagar istället för 14.
Såhär returnerar du din vara

1. Skicka ett epost där du skriver ner följande: namn, ordernummer, vad du skickar tillbaka och varför. När vi får ditt mail återkommer vi med instruktioner för returen. Vid retur står du själv för frakten.
2. Packa ner varan ordentligt, du får gärna återanvända förpackningen varan kom i, men var då noga med att tejpa över den gamla adressen så varan kommer fram.

Reklamationer

Du har 7 dagar på dig från det att du mottagit din order att packa upp och kontrollera dina varor. Om något skulle vara fel så mejla vår kundservice på kundservice@tjolahej.se. I mailet ska innehålla bild och beskrivning av felet samt det ordernummer du fick när du gjorde din beställning. När du får ett godkännande via mail kan du skicka tillbaka varan till Tjolahej. Tänk på att du som kund ansvara för att varan kommer fram i oskatt skick. Tillsammans med varan du vill reklamerar vill vi att du bifogar ordernummer och beskrivning av felet. Vid reklamationer står Tjolahej för frakten.