Tjolahej – Vi sätter barnen först!

Om oss

Vi är ett liten familj på fem som bor i Malmö. Iden till vår Webbshop fick vi av våra barn och deras favoritkläder. De ville ha kläder som både var roliga och lekvänliga men, som tyvärr var svåra att få tag på i Sverige.  Vi har också ofta fått frågan om varifrån barnens kläder kommer ifrån från andra föräldrar. Därför startade vi Tjolahej, för att kunna dela med oss av de kläder som vi själva tycker är bra till resten av Sverige.

Vår filosofi

Bra kvalitet behöver inte betyda tråkiga kläder och detta vill vi spegla i vår webbshop. De kläder vi säljer är kläder som går att leka i, vi säljer bara kläder som är slitstarka och tåler busiga barn. Kläderna har också en rolig design som låter barnen uttrycka sig och sin personlighet.

Ekotänk

För oss är det viktigt att värna om våra barns framtid. Vi tycker att vi som företag och föräldrar har ett ansvar för lämna över en frisk planet till våra barn. Alla våra kläder är därför sydda i ekologiska tyger som tåler att lekas i, i flera omgångar så att de kan ärvas från ett syskon till ett annat.